A cleverr day

Gebouwen die meegaan op jouw ritme. Die aan één signaal genoeg hebben om te weten wat jij wilt … Beleef je dagen vanaf nu cleverr!

6.45u

De wekker gaat af, de verlichting wordt zachtjes opgedimd terwijl de lamellen lichtjes kantelen om de eerste zonnestralen binnen te laten. Nog even snoozen om daarna met een fijn gevoel de dag te starten.

slaapkamer

7.00u

In de badkamer word je verwelkomd door het warm licht én de aangename kamertemperatuur. Op de achtergrond speelt onze favoriete ochtendplaylist.

badkamer

7.30u

Nog even gezellig ontbijten en hop, tijd om te vertrekken. Met een tik wordt het alarm ingeschakeld, de verlichting en toestellen gaan uit en ook de verwarming schakelt een paar graden lager.

ontbijt

12.00u

Thuis voor de lunch. Snel nog even de camerabeelden checken? Met een klik op de remote kan je in één oogopslag de omgeving controleren.

Camerabeelden

12.30u

Na een lichte lunch de middag sportief inzetten? Sleutels hoef je niet meer op zak te hebben bij het joggen. Je gsm zorgt niet enkel voor motiverend muziek maar geeft je ook toegang tot de woning.

Sporten

14.00u

De poetshulp arriveert en komt binnen via een unieke cijfercode. Alarm uit, verwarming aan en haar favoriete muziek begint te spelen. Warm welkom! Als ze klaar is, kan ze via één druktoets alles uitschakelen en wordt het alarm opnieuw actief.

poetshulp

17.00u

Na de school-en werkuren nog even met de voetjes in het zwembad? Skimmers, temperatuur of de correcte ph-waardes? Alles vlekkeloos geïntegreerd en geregeld via de handige touchscreen. 

zwembad

19.00u

Nog wat tv-kijken om de avond af te sluiten? Met één druk op de afstandsbediening komt de tv tevoorschijn, meteen op je favoriete zender en met het gewenste volume.

Tv kijken

22.30u

Tijd om te gaan slapen. Selecteer de nachtmodus op je app. Lichten, tv, audio gaan uit, het alarm gaat aan. Shttt, de slaapkamergordijnen zijn al dicht. Slaapwel!

nachtmodus

Wij creëren voor iedereen een eigen flow en stemmen technologie af op jouw leven. Intuïtief, eenvoudig en volledig geïntegreerd.

Meer weten ?

Cleverr