Leiekouter Gent

Opdrachtgever: EBM Elektrotechniek

Een residentieel nieuwbouwproject in hartje Gent. Wonen in de stad wordt steeds populairder en cleverr werkte maar wat graag samen met de projectontwikkelaar om de luxe-appartementen te voorzien van alle comfort.

Leiekouter Gent

"51 appartementen in 4 gebouwen, een vlotte integratie dankzij efficiënte project- en klantenbegeleiding"

De site Leiekouter bevindt zich op een unieke locatie in Gent. Van bij de opstart had cleverr een basispakket uitgetekend dat in alle appartementen geïntegreerd kon worden. Van daar af kan de eindklant kiezen om opties toe te voegen en zelfs een doorgedreven custom made installatie overwegen.

Door het systeem van uitbreidingen zijn de basisvoorzieningen helder voor de klant en kan er in overleg besproken worden wat de individuele behoeften zijn.

Leiekouter Gent

Ook voor de gemeenschappelijke delen zijn slimme oplossingen voorzien. Zo wordt het nooit donker in de ondergrondse parking dankzij de bewegingsmelders en ook de tuinverlichting wordt gestuurd volgens vaste scenario’s.

Elk blok heeft een weerstation op het dak, wat de bewoners uiteraard niet belet om eigen scènes te gebruiken en de algemene sturing te overrulen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwbouwprojecten?

Leiekouter Gent