Multi- Gebouw DE Destelbergen

Opdrachtgever: Warmtepompen Lemmens
verlichting - zonnewering - verwarming - airco - ventilatie - warmtepompen - videofonie - toegangscontrole - camerabewaking - alarm - energie- en watermonitoring - multiroom audio - TV zones

Woning, kantoor, magazijn en showroom in één. Voor dit multifunctioneel gebouw ontwikkelden we een doorgedreven integratie die ons de KNX Award 2021 opleverde. Van bij de start was er een open dialoog met de klant zodat de uitvoering vlekkeloos verliep.

Project Lemmens

"De grote troef van KNX installaties is de mogelijkheid om combinaties te maken van verschillende designs, afwerkingen en fabrikanten doorheen het project"

Zowel voor het privégebruik als voor de dagelijkse werking van het kantoor en magazijn alsook voor de tuin werden scenario’s uitgewerkt. Door de garantie dat alle systemen goed samenwerken kunnen de gebruikers eindeloos combineren.

Zo kunnen de audio zones van de showroom, kantoor en centrale delen samengevoegd worden tot één geheel. Van thuis uit of van op afstand heeft de eigenaar de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke webbrowser applicatie aan user management te doen. Logs kunnen worden gecontroleerd, meldingen, gebruikersrechten en toegangscodes kunnen worden aangepast voor bewoners, leveranciers en/of personeel.

Project Lemmens

De beregening van het groen dak is ingedeeld in vier zones en wordt volledig automatisch voorzien van bewatering via het KNX weerstation. Dat laatste heeft bovendien ook nog de functie van het automatisch aansturen van de zonneweringen.

Ook plannen met een multifunctionele locatie? Contacteer ons!

Project Lemmens