Residence M Aalst

Opdrachtgever: Eindklant
verlichting – verwarming – airco – netwerk – deur- & poortsturing – camerabewaking - multiroom audio & video – videofoon op maat

Het authentieke karakter van een pand bewaren, de slimste technieken integreren én de uitwerking afstemmen op een high-end interieur, dat was een uitdaging waar we graag onze tanden in zetten.

Residence M Gent

"Voor elk pand is er een oplossing, cleverr verbindt meerdere locaties en systemen die als 1 ervaren worden door de bewoners"

De gevel van dit pand is beschermd waardoor we beperkt werden in mogelijkheden. Op het gelijkvloers bevindt zich het privégedeelte dat tot in de puntjes is afgewerkt. Hier konden we ons uitleven op designvlak door de kleuren van de bedieningspanelen af te stemmen op de interieurafwerking per ruimte.

Op de eerste verdieping zit een galerij, op de tweede verdieping een appartement. We maakten een videofoon op maat waarbij de bewoners via de parlofoon ook beeld te zien krijgen.

De moeilijkheidsgraad van dit project zat hem in de bestaande infrastructuur. Cleverr bouwde verder op de reeds geplaatste bekabeling en leverde een integratie af die 1 geheel vormt over de verdiepingen heen. Deze slimme oplossing werkt met draadloze verbindingen en wifi. Het is perfect mogelijk om verschillende locaties met elkaar te laten communiceren én tegelijk uit te blinken in gebruiksgemak. We did it the clever way!

Ook benieuwd naar onze oplossingen?

Residence M Aalst