Villa E Knokke

Opdrachtgever: Architects CLAERHOUT-VAN BIERVLIET
verlichting – verwarming – netwerk - toegangscontrole – multiroom audio - vandaalbestendige videofoon

Voor een tweede verblijf wenste de klant een optimaal comfort zonder zorgen. Wat wil je nog meer: na een drukke werkweek kunnen vertrekken en aankomen in je tweede thuis om meteen in weekendmodus te gaan. Drie generaties vieren hier vakantie: de clevere integraties zijn gericht op eenvoud en bedieningsgemak en werken dus zowel voor de oudste als de jongste bewoners.

Villa E Knokke

"De vakantie begint thuis"

Bij aankomst volstaat de unieke code op de videofoon om binnen te komen. Dankzij de clevere-integratie is de temperatuur al optimaal, brengt de verlichting de juiste sfeer en zijn de screens waar nodig al naar beneden. Ondertussen wordt hun favoriete playlist al afgespeeld.

Bij mooi weer kan onmiddellijk een duik genomen worden in het zwembad waar het ook ’s avonds heerlijk vertoeven is dankzij de sfeervolle verlichting en aangepaste audio, dit alles gestuurd door de avondmodus.

De bewoners bewegen zich door het huis zonder te hoeven nadenken over het gebruik van schakelaars of de verlichting. Enkel bij beweging of onvoldoende daglicht worden de ruimtes in kwestie automatisch verlicht. Handig én besparend!

Met de multiroom audio kiest iedereen zelf zijn eigen playlist voor zijn persoonlijke ruimte en ook de temperatuur wordt aangepast aan de individuele behoeftes. Het centrale bedieningspaneel bundelt alle aansturingen van de verschillende technieken. Extra troef van het touch panel in deze integratie: het is tegelijk een intercom waardoor je met elkaar kunt communiceren over de verschillende ruimtes en verdiepingen heen, geen overbodige luxe voor wie moeilijker te been is of een dagje ouder wordt.

Villa E Knokke

Ook bij het vertrek is er geen stress. De alles-uitscène zorgt ervoor dat er niks onnodig blijft aanstaan en het alarm wordt geactiveerd. De nog actieve audio en tv worden uitgeschakeld en camerabeelden van de woning kunnen gecheckt worden. De robuuste vandaalbestendige videofoon geeft ongewenste bezoekers geen kans. Veiligheid troef hier!

Ook benieuwd om met ons in zee gaan?

 

CTA